Blog
Verhalen die je gewoon móét lezen. Punt.

REBRANDING? RE-INVENT YOUR BRAND

Rebranding is in de marketing- en reclamewereld een bekend begrip, gekenmerkt door een ouderwets taboe. Want rebranden doe je toch alleen om van je slechte imago af te komen?

PERFECT MATCH: B2B INFLUENCER MARKETING DOE JE ZO!

Influencers zijn, heel kort door de bocht en zoals je hoogstwaarschijnlijk weet, mensen die anderen beïnvloeden. En dat werkt. Denk maar eens terug aan het meisje bij je in de klas dat als eerste met een jojo aan kwam zetten.

THE PLACE WHERE THE MAGIC HAPPENS

Roze muren en lichtgevende apen. Nee, ik heb het hier niet over wat ik vannacht gedroomd heb! Waar ik het wel over heb? The place where the magic happens, en daarmee bedoel ik natuurlijk ons nieuwe kantoorpand ;-)!

7 TIPS OM JE STRATEGIE OP KOERS EN JE DOEL VOOR OGEN TE HOUDEN

Contentstrategie is eigenlijk gewoon topsport. Het is eindeloos werken naar dat doel, die marathon, wedstrijd of klim. En uiteindelijk is het vooral doen, doen en blijven doen. Maar hoe kijk je verder dan het 'nu' om je doel te bereiken?

5X LEESVOER! HOE O.A. DUNGEONS & DRAGONS BIJDRAAGT AAN DE KWALITEIT VAN JE WERK

Wanneer heb je voor het laatst gelezen? Niet scrollend door je Facebook tijdlijn of Instagram feed, nee écht, met een boek in de hand? Omdat we geloven dat kennis delen vermenigvuldigen is, delen we onze favoriete boek(en) én bijbehorende inzichten..

GET INTO THE FLOW: DIT LEVERT CREATIEF ZIJN ZONDER EINDDOEL JE OP

Doe jij het weleens, creatief bezig zijn zonder doel op zich? Je kan hierdoor in een heerlijke flow terecht komen. Het resultaat maakt dan niet meer uit, de bezigheid geeft je al reden tot gelukzaligheid. En dat levert je heel veel op...

5 TIPS OM JOUW BEDRIJF DAT MULTIPLY EFFECT TE BEZORGEN!

Stel je het volgende eens voor: klanten die in de polonaise naar buiten – en weer naar binnen – gaan, omdat ze zó tevreden zijn over jouw service. Zulk soort enthousiasme schalen we onder het multiply effect. Hoe bezorg je die vermenigvuldigende fact...

HOLY FUCK! DIT BRENGT DE TOEKOMST VAN SEKS EN MARKETING VOOR MARKETEERS

Seks en marketing is al lang geen opmerkelijke combi meer, maar de toekomst van deze twee samen laat ons af en toe zweten: seks met robots, m.b.v. Virtual Reality of met meerdere partners. Hoe speel je daar nou met marketing slim op in?

TOE AAN EEN WOW-MOMENT? 4 TIPS OM VAN JOUW IDEE NET ZO’N SUCCES ALS SWAPFIETS TE MAKEN

Nederland is een fietsenland. Er zijn naar schatting 22,8 miljoen fietsen in ons kleine kikkerlandje, in totaal fietsen we samen zo’n 5 miljard kilometer per jaar over 37.000 kilometer fietspad. Fietsen zit in ons DNA, we groeien ermee op. En tijdens...

AVG/GDPR: DÉ PERFECTE KANS OM MERKAMBASSADEURS TE CREËREN

In 2018 is de Europese wetgeving rondom de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) ingegaan. En naast alle negativiteit, brengt het veel positiefs met zich mee. Zoals? Nou, je creëert er merkambassadeurs mee.