THE PLACE WHERE THE MAGIC HAPPENS

Roze muren en lichtgevende apen. Nee, ik heb het hier niet over wat ik vannacht gedroomd heb! Waar ik het wel over heb? The place where the magic happens, en daarmee bedoel ik natuurlijk ons nieuwe kantoorpand ;-)!

Zoals je misschien al weet zijn we vorig jaar verhuisd van Waalre naar Eindhoven, van een doorsnee kantoorpand naar een super toffe oude jongensschool. Een nieuw pand betekende een nieuwe inrichting en die zit uiteraard vol verrassende, grappige en inspirerende elementen. Alles om de creativiteit te stimuleren natuurlijk! In deze blog neem ik je mee op een denkbeeldige tour door de maGIsche wereld achter de deuren van onze jongensschool! Gebruik bij het lezen vooral je fantasie, dat hebben wij bij het inrichten ook gedaan!

Oh, voordat ik de deuren van onze jongensschool voor je open nog even dit: GI stelt zich niet aansprakelijk voor de eventuele behoefte aan roze muren en graffiti tekeningen die na het lezen van deze blog kan ontstaan. Verder lezen is geheel op eigen risico.

Zwart-wit en rocket science
Als je dit leest ben je nieuwsgierig en heb je de eerste stap binnen ons kantoor gezet, welkom! Je bevindt je nu in de gang van ons jaren 30 pand. Links van je zie je een gele wand met oude theaterstoelen. We hoeven niet voor straf op de gang hoor, ze staan er als ons bezoek even moet wachten. Lopend langs de kantine en de oude kapstokken komen we aan bij onze broer Not on Paper. Met een astronaut op de muur en het halve heelal op het raam zou je verwachten dat je zojuist het kantoor van NASA bent binnengestapt. Gelukkig is de rocket science die hier wordt toegepast iets minder complex en blijven ze met beide benen op de grond;-). Aan het einde van de gang stappen we de zwart-wit ruimte binnen, welke zoals de naam al doet vermoeden, letterlijk half zwart en half wit is. Wat we hier doen? Alles behalve zwart-witdenken! Brainstormen, vergaderen, presenteren, deze ruimte is multifunctioneel én mega inspirerend!

Lichtgevende apen en shitty quotes
Door naar de volgende verdieping! We lopen de trap op langs het oude glas in lood, wat vooral op zonnige dagen voor een kleurrijke lichtinval zorgt, en gaan de hoek om. Oeps, sorry! Misschien had ik je even moeten waarschuwen voor de apen-lampen. Maar ik kan je geruststellen, je bent niet de eerste die hier van schrikt hoor, je loopt immers niet iedere dag een aap tegen het lijf. Deze verdieping is de thuisbasis voor de ladies van account (waaronder ikzelf :-D). Ook hier vind je de oude kapstokken, dus genoeg om alle capes aan op te hangen! We stappen de eerste deur binnen, het kantoor van onze Managing Director Mieke, dat door middel van schuifdeuren is verbonden met de rest van het team. Een graffiti tekening van een klein meisje met hiernaast ‘You’re never too young to dream big’ siert het schoolbord en de muur. En dit is niet de enige quote in ons pand, de échte shitty quotes ontdek je zelf maar tijdens een toiletbezoek..;-) (het blijft toch een schoolpand hé)!

Roze muren en the stairway to the studio
We zijn aanbeland bij het laatste stukje van deze tour en staan onder aan the stairway to the creative heaven, of jungle, het is maar hoe je het noemen wilt. Nee, hiermee wil ik niet zeggen dat het een beestenboel is op zolder, apen vind je bij ons écht alleen op de tweede verdieping (die lampen ja), maar het is wel onze creatieve bron! Hier zorgt onze Creative Director Debbie samen met het creatie- en studio-team voor de meest creatieve ideeën en pixelperfect uitwerkingen! Waar deze toffe ideeën tot stand komen? In onze roze brainstormruimte! Roze ja, want GI is nou eenmaal roze, een inspirerend kleurtje kan hier zeker niet ontbreken! Zo inspirerend zelfs, dat onze superhelden van account hier ook graag zitten voor een overleg. We blijven tenslotte allemaal GI’ers hé, roze zit gewoon in ons hart!

Je hebt nu de meest verrassende, grappige en inspirerende plekken van ons nieuwe kantoor gezien. Kleurt jouw hart na deze tour ook een beetje GI-roze? Top! Kom dan snel eens langs om het met eigen ogen te zien. Dan laten we je ook de rest ontdekken!

Bij GI halen we inspiratie uit alles om ons heen, een creatieve werkomgeving mag hierin dan ook zeker niet ontbreken. Het stimuleert ons om anders na te denken waardoor de beste ideeën ontstaan! Benieuwd naar the place where the magic happens? Let us know! We kunnen niet wachten om het je allemaal te laten zien. 

GEPLAATST OP 13.06.2019
DOOR MARJOLEIN VUGTS
Ondertussen werk ik alweer 4,5 jaar bij het leukste communicatiebureau van Nederland! Noem het mijn tweede thuis :-D. Als Senior Projectmanager zit het plannen, organiseren, helikopter view houden en net dat stapje extra zetten mij in het bloed. Combineer dat met mooie creatieve communicatievraagstukken van klanten als Auping en Lamb Weston en je hebt een Happy Marjolein!