Design & Content

Een magazine
om op
te eten!

Klant Lamb Weston

Eat
This! Magazine


In het kort...

Concept
Content
Design

Meer weten?

De klanten van Lamb Weston kunnen erop rekenen dat hun leverancier altijd een stapje verder gaat. De tweede grootste producent ter wereld van bevroren aardappelproducten zorgt namelijk naast innovatieve producten ook voor uitstekende service en slimme keukenoplossingen voor restaurants, cafés en cafetaria’s. Daarnaast houdt deze aardappelkoning de markt goed in de gaten; Lamb Weston weet alles van de laatste trends, smakelijke recepten en meer aardappelgeheimen. En daarmee inspireert het team van Lamb Weston graag zijn klanten. 

Maar hoe verras je je klanten in een drukke industrie? Deze vraag kwam bij GI te liggen en dat is helemaal niet zo gek. Bij GI zijn we gek op frietjes, of het nou Twisters®, regulars of potato bites zijn! En een creatieve uiting die draait om content, design en branding, daar hebben wij altijd trek in.

autoriteit op product x
laatste trends =
smakelijk magazine

Lamb Weston

Vraag

Hoe kunnen we onze brand awareness onder de doelgroep vergroten en tegelijkertijd onze positie als autoriteit en kennisdeler versterken?

Aanpak

Al snel ontstond het idee van een magazine, gevuld met interessante en inspirerende content. Een laagdrempelige manier om klanten uit verschillende marktsegmenten en landen te voorzien van nieuwe informatie, bite-size weetjes en natuurlijk heel veel smakelijke ideeën. Voor het Engelstalige Lamb Weston magazine ontwikkelden wij zowel het contentplan als de visuele stijl. Uiteraard is het ‘Eat This!’ Magazine ontwikkeld om op een tablet of desktop te lezen. Maar uitprinten kan natuurlijk ook.

Lamb Weston heeft ontzettend veel informatie over de foodservice industrie en deelde deze via interviews maar wat graag met ons. Aan onze content creators de taak om alle inzichten uit te werken in informatieve en inspirerende copy. Designers kregen de taak om het magazine vorm te geven, zodat copy en beeld elkaar versterken. Nu moeten we eerlijk bekennen dat we nog nooit zoveel honger van een project gekregen hebben als dit! Pagina’s vol artikelen en recepten, de laatste foodtrends, Instagrammable food en advies.

De eerste twee edities vielen enorm in de smaak bij de klant, maar ook bij de klanten van onze klant.
En daar worden wij blij van. Inmiddels is iedereen hongerig naar meer, dus Eat This! Magazine #3 ligt al in de frituur!

Klant aan het woord

“Eat This! Magazine verraste onze klanten en heeft zelfs voor nieuwe leads gezorgd. En heel eerlijk gezegd, we kregen er zelf ook gewoon trek van!”

Ook een magazine ontwikkelen?

Neem vooral even contact met ons op, want we bijten ons er graag in vast!

Meer weten?

Debbie Hovens
Kan je alles over
deze case vertellen