Als creative branding agency bouwen we merken die blijven. Dit doen we door een merk, de keten en de bijbehorende markten en doelgroepen écht te begrijpen. Solliciteer nu

Daarom zoeken we een projectmanager met geavanceerde superkrachten om de spil te zijn tussen onze accountmanagers, de studio en de klanten. Met jouw bijzondere krachten houd je lachend meerdere ballen in de lucht voor zowel interne als externe contactpersonen.


Voor wie bouwen we graag merken die blijven?

Voor iedereen. Maar als we echt moeten kiezen is het de nationale én internationale BtoB markt, al houden we ook van een BtoC klus op z’n tijd. En of het nou een strategie, concept, creatie of uitrol uitdaging is – zolang we er maar alles uit kunnen halen zijn wij happy campers. En dit is in meer dan 30 jaar nog steeds niet veranderd. Jouw portfolio zal bestaan uit een mix van BtoB en BtoC klanten met grote (online) plannen. Dat betekent continu schakelen, leren en uitvinden. Dat doe je met veel liefde, want de klik met onze klanten vinden wij enorm belangrijk. Pas als die er is, kunnen wij écht samen met de klant bouwen aan een merk dat blijft.

Welke ontzettend toffe dingen ga je doen bij GI?

Wij zoeken een projectmanager die graag die stap extra zet en scherpe briefings opstelt voor de studio en het creatie team, door precies te weten wat de klant wil. Je adviseert de klant op communicatievlak en beoordeelt het aangeleverde werk van onze eigen studio en dat van externe leveranciers. Diverse on- en offline projecten met afwisselende inhoud komen op jouw bordje terecht en jij hebt de verantwoordelijkheid over de voorbereiding en uitvoering.

Jij bent een projectmanager in hart en nieren met passie voor klantcontact en verantwoordelijkheid op operationeel niveau. Daar hoort natuurlijk ook de projectadministratie bij, zoals de planning en financiën. Jij bent die stuurman of -vrouw om projecten tot het perfecte eindresultaat te brengen binnen de gestelde deadline en het budget. En dit alles doe je met zoveel enthousiasme dat niet alleen de klant maar ook de studio er blij van wordt.

There’s no I in ‘team’

Ons team is ontzettend belangrijk en daar speel jij als schakel een belangrijke rol in. Naast aan de slag gaan voor topklanten, ben je een organisatietalent, die kan doorpakken, graag hands-on bezig is en kan communiceren als een ster met je team. Jij stuurt aan voor niets minder dan een 10. Bovenmenselijke krachten zijn uiteraard een pré waar we enorm benieuwd naar zijn.

Pakket vereiste Superkrachten

De volgende zaken passen helemaal bij jouw profiel:

  • HBO werk- en denkniveau met ten minste 2 jaar relevante bureauervaring op een projectmanager functie of een functie met gelijke taken (je moet de klappen van de zweep kennen, zogezegd).

  • Up-to-date kennis van commercie, communicatie, creatie en het grafische proces.

  • Online skills en interesses zijn een pré evenals kennis van sociale kanalen, monitoring & social publishing tools.

  • Talent voor organisatie en een teamspeler die goed communiceert.

  • Flexibel, dus geen 9 tot 6 mentaliteit.

  • Uitstekend in Nederlands en Engels.

  • Spontaan, betrokken, zelfstandig, secuur, klantgericht, stressbestendig, kritisch, enthousiast, resultaatgericht en vakkundig.

  • Een echte inhoudsjunkie.

Wat bieden wij?

Bij GI werk je in een professioneel en gezellig team (neem je humor mee), dat de schouders eronder zet als het nodig is. Bij ons geldt dan ook: work hard, laugh harder! Wij hebben veel specialismes in huis. Heel handig, want persoonlijke ontwikkeling en van elkaar leren vinden wij bijzonder belangrijk. Dat biedt doorgroeimogelijkheden. En bij GI zit je sowieso al snel op grote hoogte want we zitten op de 6e verdieping van een werkelijk prachtige locatie op Strijp T. Dus waar je hier ook zit je hebt altijd een office met een view. En bij GI houden we het graag flexibel dus je hebt flexibele werktijden en werkplekken. Want alleen als jij happy werkt zijn wij dat ook. 

Dus, zie jij jezelf als onze nieuwe projectmanager die het verschil maakt voor onze klanten? Wil jij je cape aan de kapstok hangen op een van de mooiste (en hoogste) werklocaties van Eindhoven en je krachten loslaten binnen ons team? Stuur dan je CV en verrassende motivatie naar Mieke Evers: Mieke@gi.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

JOIN US NOW!

Bedankt voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met u op