Hey, ken ik jou
niet ergens van?

Eén van de meest gebruikte openingszinnen ooit. Alleen proberen wij je niet te versieren, maar willen we je écht leren kennen. En aangezien jij je nu op onze contactpagina bevindt betekent dat waarschijnlijk dat jij ons ook wilt leren kennen. Dus vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met je op.
info@gi.nl
Tel. +31 (0) 40 204 56 12

Strijp-T Gebouw TQ
Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven


het verschil maken voor jouw merk

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: bij GI zijn we goed in het omzetten van complexe inhoud naar doeltreffende merkstrategieën, identiteiten, concepten, designs, content en campagnes. Daar vertellen we je dan ook graag alles over.

Merkstrategie & identiteit

Met een effectieve merkstrategie en identiteit laat je zien wie je bent als merk, wat je drijft en hoe je eruitziet, maar ook wat je betekent voor jouw (potentiële) doelgroep(en) en hoe je je onderscheidt van de concurrent(en).

Concepting & design

Raak jouw doelgroep door een wereld te creëren die laat zien dat je hen begrijpt. Overtuig met een sterk staaltje concepting dat blijft hangen, en een indrukwekkend design waar ze niet omheen kunnen.

Campagnes & content creatie

Met de juiste vakinhoudelijke content - spot on vertaald naar je doelgroep(en) - kun je middels een campagne een waardevolle connectie aangaan en je autoriteit binnen de markt claimen.

Employer branding

Employer branding, een hot topic waar veel merken echt mee ‘aan de slag willen’. Maar waarom is goede employer branding zo belangrijk en hoe pak je dit aan?