Hey, ken ik jou
niet ergens van?

Eén van de meest gebruikte openingszinnen ooit. Alleen proberen wij je niet te versieren, maar willen we je écht leren kennen. En aangezien jij je nu op onze contactpagina bevindt betekent dat waarschijnlijk dat jij ons ook wilt leren kennen. Dus vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur
Bedankt voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met u op
info@gi.nl
Tel. +31 (0) 40 204 56 12

Strijp-T Gebouw TQ
Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

Wij zijn GI, dé creative branding agency vol vakidioten die houden van complexe materie, uitdagende vraagstukken en veelzijdige markten om zich helemaal in vast te bijten.

Noem ons inhoud-junkies, liefhebbers van complexe high end content of 'B2B storytelling’ nerds, wij voelen ons in alle gevallen direct aangesproken. Wij houden er als communicatiebureau namelijk van om een merk, de bijbehorende keten, markt en doelgroepen écht te begrijpen. Zo kunnen we het verschil ontdekken dat werkelijk het verschil maakt (iets wat een merk oprecht onderscheidt van de concurrent). Dat gebruiken we voor het maken van sterke, herkenbare B2B-merken (al gaan we een B2C-uitdaging ook heel graag aan!). Dit betekent wel dat we je inmiddels alles kunnen vertellen over welke dierlijke bijproducten geschikt zijn voor het voer van kweekvissen, welke coatings op je kozijnen en je schoenen te vinden zijn, waar dat krokante laagje om je favoriete friet van gemaakt wordt én hoe je van een matras een circulair product maakt. Dit is namelijk wat onze (internationale) klanten bezighoudt en enthousiast maakt, en daarom ook ons, als creative branding agency.

Dé agency waar
creativiteit en meetbaarheid
samenkomen

Als creative branding agency willen we altijd goed werk leveren dat je creatief verrast én meetbaar is, hoe uitdagend of ingewikkeld jouw markt ook mag zijn. Daarom zetten we per project de juiste GI-experts aan tafel, die van strategie tot concept, design en uitwerking het resultaat naar een hoger niveau brengen. Maar als er specifieke specialistische kennis nodig is, bijvoorbeeld als het gaat om het ontwikkelen van een online tool of het optimaliseren van je technische SEO? Dan schuiven onze vaste partners aan. Denk hierbij aan ons broertje Not on Paper, een groep hardcore nerds die alle online maatwerkoplossingen kan bouwen die je maar kunt bedenken. Of we maken plaats aan tafel voor externe experts in online performance waarbij we aan een half woord genoeg hebben, of voor andere partners waar onze klanten graag mee samenwerken. Zo houden we altijd het overzicht en zijn we in staat onze eigen, perfecte spelersselectie te kiezen om de wedstrijd te winnen. Want winnen, dat doen we graag – maar wel samen én gebaseerd op cijfers in plaats van onderbuikgevoel!

Alle knappe koppen bij elkaar

Het team van GI is een ‘zooitje geregeld’ én de leukste van Eindhoven – of ja, van Nederland moeten we eigenlijk zeggen. Een creatief communicatiebureau vol vakidioten, gespecialiseerd in verschillende disciplines, die als team iedere dag weer werken aan merken die blijven.

Marjolein Vugts Account Manager Werken bij GI?
Sander Broeksteeg Junior Designer Werken bij GI?
Sascha Tanahatoe Junior Project Manager Werken bij GI?
Roel Reniers Designer & Animator Werken bij GI?
Mieke Evers Managing Director Werken bij GI?
Jethro Linders Financial controller / HR medewerker Werken bij GI?
Chantal Aarts Eindbaas Werken bij GI?
Laura Mully Project manager Werken bij GI?
Debbie Hovens Creative Director Werken bij GI?
Tibo de Groot Creatief DTP'er Werken bij GI?
Laura Cornet Content Writer Werken bij GI?
Eddie van Beek Multimedia vormgever Werken bij GI?
Patrick Rawle Native copywriter Werken bij GI?
Martijn Rief Data management specialist Werken bij GI?
Claudia Angenent Data operations manager Werken bij GI?
Paul Feijen Data engineer Werken bij GI?
Charlie Office dog Werken bij GI?
De merken die kiezen voor GI