Hey, ken ik jou
niet ergens van?

Eén van de meest gebruikte openingszinnen ooit. Alleen proberen wij je niet te versieren, maar willen we je écht leren kennen. En aangezien jij je nu op onze contactpagina bevindt betekent dat waarschijnlijk dat jij ons ook wilt leren kennen. Dus vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur
Bedankt voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met u op
info@gi.nl
Tel. +31 (0) 40 204 56 12

Strijp-T Gebouw TQ
Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

Dat er zorgvuldig met onze privacy wordt omgegaan, vinden we allemaal belangrijk. Team GI vindt dit vanzelfsprekend ook. Bovendien, je hebt het tot deze pagina op onze website geschopt, dus waarschijnlijk verwacht je het ook van ons. Goed nieuws: je kunt er met een gerust hart van uitgaan dat we je gegevens met de grootste zorg verwerken en beveiligen. Maar hoe doen wij dat nou? Op deze pagina lees je er álles over. En we hoeven het waarschijnlijk niet te zeggen – maar we doen het toch – we houden ons hierbij uiteraard aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de AVG aan ons stellen. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;

  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

  • wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;

  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

  • wij het respecteren wanneer je je persoonsgegevens wilt inzien, corrigeren of verwijderen.

Maar met welke doeleinden verzamelen en gebruiken wij nu welke persoonsgegevens van je? Ook dat sommen we overzichtelijk voor je op:

Uitvoeren opdracht

Wanneer je bij ons een opdracht (yes!) plaatst, maken wij bij de uitvoering daarvan gebruik van je persoonsgegevens.

Reclame

Wij kunnen je, naast de informatie op onze website, op de hoogte brengen van leuke nieuwtjes. Denk hierbij aan een blog, een interessant event of een post op Instagram omdat het Wereld Chocolade Dag is en wij échte choco-addicts zijn. Dit doen we echter alleen via de volgende kanalen, waarvoor je je altijd kunt afmelden of kunt zeggen dat je liever niet hebt dat we je via dat kanaal benaderen.

  • per e-mail

  • via social media

E-mail

Als je ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie

Wij publiceren jouw klantgegevens niet. Punt.

Verstrekking aan derden

Je gegevens worden nooit – en dan bedoelen we ook echt nooit – zonder jouw toestemming aan derden verstrekt. Echter, op onze site vind je social media buttons. De beheerders van deze diensten verzamelen wél je persoonsgegevens. Dit is buiten onze macht om en hiertegen kunnen we je helaas niet beschermen. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Mark Zuckerberg eat your heart out!

Ook wat betreft websites van derden, die door middel van links aan onze website zijn verbonden, kunnen wij niet garanderen dat zij op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Onze tip: lees de privacyverklaring van deze sites voordat je gebruik van ze maakt.

Google Analytics

Als creatieve communicatiespecialisten maken wij regelmatig gebruik van Google Analytics, om bij te houden hoe een GI-bezoeker – en dus ook jij – onze website gebruikt. Om ook hier zorgvuldig met je privacy om te gaan, hebben we dit platform zo privacy-vriendelijk mogelijk als we konden ingesteld, conform de AVG-wetswijziging van 25 mei 2018. We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten waarin afspraken staan met betrekking tot de omgang met de informatie die wordt verzameld bij jouw websitebezoek. Zo laten wij jouw IP-adres anonimiseren door het laatste octet van het IP-adres te maskeren. Ook hebben we ‘gegevens delen’ uitgezet. Tot slot maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de informatie verkregen met Google Analytics. Allemaal voor jou ;-)

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Dit doen wij door gebruik te maken van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer oftewel SSL). Hiermee wordt alle informatie tussen jou en onze website afgeschermd wanneer je je persoonsgegevens invoert. We maken het hackers hierdoor extreem moeilijk om persoonsgegevens te stelen. #yeah

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Om toch maar even wat formeler af te sluiten, het hoort er ten slotte bij: wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. En ben je het alsnog niet eens met onze wijze van dataverwerking en beveiliging? Dan kan je altijd een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgevens. Maar daar gaan we niet vanuit ;-)

Contactgegevens

GI

Barrierweg 219

5622 CN Eindhoven

info@gi.nl