Hey, ken ik jou
niet ergens van?

Eén van de meest gebruikte openingszinnen ooit. Alleen proberen wij je niet te versieren, maar willen we je écht leren kennen. En aangezien jij je nu op onze contactpagina bevindt betekent dat waarschijnlijk dat jij ons ook wilt leren kennen. Dus vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met je op.
info@gi.nl
Tel. +31 (0) 40 204 56 12

Strijp-T Gebouw TQ
Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

There is no I in team

Of ja, als we de inspirationele quotes op Pinterest moeten geloven. Maar ondanks dat er wel een ‘I’ in GI zit, zijn we een hecht, multidisciplinair team dat graag samenwerkt en daarmee het beste uit elkaar haalt. Iedere GI’er heeft namelijk zijn of haar eigen expertise(s), waardoor we precies weten wat we aan elkaar hebben. Dat zorgt ervoor dat we samen kunnen sparren en elkaars ideeën continu ‘plussen’, of het nu gaat om een project voor een klant of over het volgende, onvergetelijke teamuitje.

Een sterk GI team ligt dus aan de basis van alles wat we doen, samen met de onophoudelijke nieuwsgierigheid naar dat wat we nog niet weten. Inhoudelijke vraagstukken en complexe materie zijn dus perfect aan ons besteed. Want zodra wij ons vast mogen bijten in een nieuwe markt, keten en de bijbehorende doelgroepen, dan zijn we niet meer te stoppen. Een gevalletje ‘knowledge is power’ en oprechte interesse, zullen we maar zeggen. Dit geldt overigens niet alleen voor het werk dat we maken, maar ook als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

De kracht van persoonlijke ontwikkeling binnen GI
Steeds beter worden in wat je doet, en jezelf willen overtreffen door continu te groeien. Dat hebben alle GI’ers gemeen. Daarom heb je als GI’er elke 6 weken een BILA met je leidinggevende. Dit is het moment om te praten over waar je naartoe wil, waar je tegenaan loopt of wie je wil worden als je later groot bent ;-) Vanuit daar bepalen we samen concrete ontwikkelpunten zodat je gericht kunt groeien en het beste uit jezelf kunt halen.

Smells like GI spirit
Buiten hard werken, hard lachen en persoonlijke ontwikkeling zijn er nog heel veel andere dingen die we bij GI in teamverband doen. Zo geloven we in de befaamde ‘vrijmibo’, kan je wekelijks meedoen aan een bootcamp- of yogasessie, hebben we minimaal 2x per jaar een teamuitje en vieren we alles (maar dan ook echt ALLES) met chocolade, taart, koekjes en al het andere wat niet binnen een #fitgirl of #fitboy lifestyle past. Oké oké, er is ook altijd fruit aanwezig, voor als je even toe bent aan een balansdag.

Is it GI you’re looking for?
Ja? Nou, misschien zijn wij dan ook wel op zoek naar jou! Word jij helemaal enthousiast van merken met complexe inhoud zodat je deze om kunt zetten naar verrassend werk waar je op feestjes maar over door blijft praten? Dan weten we niet waarom je dit nog aan het lezen bent… Solliciteer!! Zo weten we dat je bestaat, kunnen we kijken of je bij GI past en kunnen we je uitnodigen voor een gesprek. Hierin luisteren we graag naar jouw verhaal. Is het een mogelijke match? Dan kom je een dagje proefdraaien om te kijken of GI bij jou past en omgekeerd natuurlijk! Het is net daten, maar dan met een heel team. ‘KEI’ leuk, zouden wij zeggen.