GI ZOEKT EEN
PROJECTMANAGER DIE WEET VAN AANPAKKEN

Want door jouw inspanningen weten onze klanten waar ze aan toe zijn op het gebied van planning, deadlines en budget. Of het nu gaat om het indelen van opdrachten bij de juiste teamleden of het overleggen met een externe leverancier: jij weet precies hoe je de puntjes moet verbinden voor een geslaagd project. Solliciteer nu


Een beschrijving van onze favoriete projectmanager

Bij GI zijn we altijd met veel projecten tegelijkertijd bezig. Terwijl de ene collega een brand video animeert, ontwikkelt de ander een whitepaper en werken twee anderen samen om de deadline van een website te halen. Dan is het fijn dat er iemand is die al die zaken in goede banen leidt!

Ter uitbreiding van ons team zijn we dan ook op zoek naar een echte zelfstarter, meedenker, nauwkeurige checker, strakke planningsbewaker en prettige communicator. Als een echte Marie (of Karel) Kondo weet jij uit de wirwar te halen wat je nodig hebt en speel je dit door naar de juiste personen. Je houdt onze klanten op de hoogte van de actuele stand van zaken en staat klaar voor al hun vragen. Voor het creatieteam verzamel je de puzzelstukjes die ze nodig hebben om hun opdracht compleet te maken. Zo maak je onze klanten blij met werk dat binnen de afgesproken tijd en het gestelde budget valt en, omdat je nét even dat stapje extra hebt gezet, ook nog eens in positieve zin verrast.

Daarnaast plan je het creatieteam in, brief je hen, beoordeel je de creatie output op communicatie en verzorg je, samen met jouw collega’s van account, zaken als inkopen, facturen, urenregistratie en andere administratieve taken. Als klanten bij ons langskomen ben jij de eerste die hen aanspreekt, maar ook jouw collega’s zijn elke ochtend blij jou te zien. Gewoon, omdat je er elke dag weer voor gaat, een fijne aanvulling bent op het team en iets te vertellen hebt (of het nu over een gekke hobby gaat of een tv-serie die je hebt gekeken)!

Bouw jij mee aan merken die blijven?

Als creative branding agency bouwen we merken die blijven. Dit doen we door een merk, de keten en de bijbehorende markten en doelgroepen écht te begrijpen. Voor wie we dat doen? Voor iedereen! Maar, als we echt moeten kiezen is het de nationale en internationale B2B-markt, al worden we op z’n tijd ook zeker blij van een uitdagende B2C-klus. En of het nou een strategie-, concept-, creatie- of uitrol-uitdaging is, zolang we er maar alles uit kunnen halen zijn wij happy campers! Dat is in meer dan 30 jaar nog steeds niet veranderd.

Als Projectmanager werk je zelfstandig met de studio aan de realisatie van diverse middelen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan merk-, product- en interne campagnes, online magazines en always-on content, maar ook aan websites en beurzen. Je schakelt moeiteloos van een klantgesprek naar een interne review en van je agenda naar je e-mail. Daarbij heb je alle ruimte om je te ontwikkelen en zorg je er met jouw collega’s voor dat we écht het verschil maken. Want alleen zo kunnen we samen met de klant bouwen aan een merk dat blijft!

Nog even checken…

Als je op een dag twintig verschillende dingen moet doen, dan is het handig de belangrijkste op een rijtje te zetten. Voor ons is dat deze top-5. Vink jij de volgende punten af, solliciteer dan nu!

 • 2-5 jaar relevante (bureau)ervaring in een projectmanager-functie of een functie met soortgelijke taken.

 • Up-to-date kennis van communicatie, creatie en het grafische proces; je hoeft zelf het grafische proces niet te beheersen, maar er wel kennis van hebben om het goed te kunnen begeleiden.

 • Kennis van (of interesse in) AI, social media kanalen, monitoring & social publishing tools (met een dikke vette nadruk op AI want daar worden wij mega blij van).

 • Talent voor organisatie en een teamspeler die goed communiceert.

 • Uitstekend in Nederlands en Engels.

En deze acht punten vinken wij zelf af, speciaal voor jou:

 • Bij GI werk je in een professionele organisatie aan de tofste vraagstukken, voor Nederlandse en internationale bedrijven. In markten die zich dichtbij huis bevinden én iets meer een ver-van-je-bed-show zijn. (En daarom minstens net zo interessant!)

 • Je komt terecht in een hecht, ambitieus en enthousiast team, in een informele sfeer. Dat houdt in dat we onze schouders eronder zetten als het nodig is, maar dat we ook regelmatig onder het bureau liggen van het lachen! (Maar echt).

 • Bij GI staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij hebben veel specialismes in huis en (van elkaar) blijven leren vinden wij bijzonder belangrijk. Dat biedt doorgroeimogelijkheden. Daarom heb je bij GI eens in de 6 weken een persoonlijk BILA-gesprek met je leidinggevende, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en POP alle aandacht krijgen.

 • Onze werklocatie in Melt op Strijp-T is van alle gemakken voorzien en ingericht op flexibel en hybride werken.

 • Je kunt je werkdag starten tussen 7.00 en 10.00 uur, zo kun je bijvoorbeeld je sport- of privéafspraken flexibel plannen.

 • Ook belangrijk: je salaris is natuurlijk marktconform. Je ontvangt een salaris tussen de 3.000 en 3.800 euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

 • Wij dragen 50% bij aan het opbouwen van je pensioen. Daarnaast ontvang je uiteraard vakantiegeld, vergoedingen waar relevant en vakantiedagen.

 • Tot slot borrelen we elke week en organiseren we, zeker nu het weer kan, meerdere gezellige, hysterische uitjes per jaar!

Zie jij jezelf als onze nieuwe Projectmanager die het verschil maakt voor onze klanten? Als je nu heel hard "JA!" gilt (of knikt, dat mag ook) dan weet je hoe laat het is. Echter weten wij dan nog steeds niet dat je bestaat. Dus nadat je je CV en verrassende motivatie naar Chantal Aarts stuurt, via Chantal@gi.nl (of solliciteert via het formulier hieronder) kunnen wij je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Ben jij nog net zo blij (als wij) na de kennismaking? Dan volgt er altijd een tweede gesprek. Hierbij zitten (nog meer) mensen aan tafel met wie je gaat werken. Je moet immers wel weten of wij 'je bloedgroep zijn', zoals we dat bij GI altijd zeggen. Nog steeds 'Halleluja?!' dan plannen we een dag om te komen proefdraaien. Zo kun jij kijken of je de werkzaamheden en de GI'ers écht leuk vindt, zodat je wederom met volle overtuiging "JA!" kunt zeggen tegen de functie! En dat is toch fijn. Dus denk jij nu: ik ben een GI'er in spe en wil als talentvolle aanpakker op een van de mooiste (en hoogste) werklocaties van Eindhoven werken? Ga dan nu Chantal stalken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

JOIN US NOW!

Bedankt voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met je op.