Hey, ken ik jou
niet ergens van?

Eén van de meest gebruikte openingszinnen ooit. Alleen proberen wij je niet te versieren, maar willen we je écht leren kennen. En aangezien jij je nu op onze contactpagina bevindt betekent dat waarschijnlijk dat jij ons ook wilt leren kennen. Dus vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met je op.
info@gi.nl
Tel. +31 (0) 40 204 56 12

Strijp-T Gebouw TQ
Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

Wij zijn

Als creative branding agency bouwen we merken die blijven. Dit doen we door een merk, de keten en de bijbehorende markten en doelgroepen écht te begrijpen. Zo kunnen we het verschil ontdekken dat écht het verschil maakt. Met dat stukje beginnen we onze puzzel die, als ‘ie helemaal compleet is, een sterk en herkenbaar merk oplevert.

Wij maken het verschil in

Om merken te bouwen die blijven, moet je de juiste specialismen in huis hebben – Check! Tel daar een dosis expertises bij op, en voilà! De perfecte mix van creatie en effectiviteit. En dat zit bij GI ook wel goed. Zo zijn we als creative branding agency gespecialiseerd in merkstrategie & identiteit om jouw merk op de juiste manier te positioneren. Met een sterk staaltje concepting en design werken we deze strategie verder uit, waarna we je merk op de kaart zetten met een slimme campagne die aansprekende content pusht. Meer weten over wat we precies doen en hoe onze expertises het verschil maken?